civilszámadó
A nyugodt alvás záloga

Szakértők válaszolnak

Tegye fel kérdését szakértőinknek, vagy tekintse meg a már megválaszolt kérdéseket.

Gyors Tipp

Idõnként álmodjunk egy nagyot!

események

fontos események

Állandó ügyfeleink számára:

Elvégezzük a teljes számviteli adminisztrációt a bérelszámolással együtt, átvállaljuk az állami költségvetési kapcsolatok ügyintézését meghatalmazás alapján, elkészítjük az éves beszámolók pénzügyi részeit (egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet,  PK-141 és PK-142 jelű nyomtatvány),  beszerezzük az igazolásokat (NAV, Bíróság), és folyamatosan rendelkezésre állunk munkanapokon. Külön megállapodás alapján közreműködünk pályázatok számszaki előkészítésében és elszámolásában.
Szolgáltatásunk díjaival kapcsolatosan keresse irodánkat - andras@civilseged.hu; 30/523-3338

Tanácsadások mindenkinek:

Ügyfeleink számára indított számviteli szolgáltatás mellett, a Szolgálat keretén belül önkénteseink rendszeresen tartanak képzéseket és tanácsadásokat. Érintett témáink leginkább a számvitelre, adózásra, pályázatkészítésre, -elszámolásra, általános civil ügyintézésre terjednek ki. Képzéseinkkel a Dél-Dunántúli Régió mindhárom megyéjében segítjük a non-profit szervezeteket. A fenti témákban ingyenes csoportos és személyes tanácsadásokat tartunk Szekszárdon, illetve a környező településeken.

Internetes szolgáltatások:

A civilszamado.hu portálunk mindenki számára hozzáférhető szolgáltatásokat kínál. A portálon szolgáltatásainak egy részét, csak regisztrációs díjjal lehet igénybe venni. Ezek közé tartozik az internetes tanácsadás, melynek keretén belül a regisztrált felhasználók különböző témakörökben kérdéseket tehet fel, és önkénteseink 24 órán belül válaszolnak. A portálon lehetőség van a számviteli beszámoló és a közhasznúsági jelentés összeállítására a felhasználó által megadott adatokkal. Kötelezően használandó és egyéb hasznos nyomtatványok, segédletek, minták letöltésére is lehetőségük van a regisztráltaknak. Nem regisztrált látogatóink is sok érdekes, de mindenek előtt hasznos tudnivalót, tanácsot találhatnak a portálon: beszámolók bemutatóját, állásfoglalásokat, pályázati kiírásokat, segédleteket, jogszabályokat, stb.

Kizárólag non-profit szervezetek számára!

Képzések, tréningek:

Szakértő önkénteseinket bevonva több témában szervezünk képzéseket kizárólag civil szervezeteknek. Legsikeresebb képzéseink: Civilügyintéző képzés, Adományszervezés. Az oktatás nem hagyományos formában történik! Képzéseinken nem csak használható tudást szerezhetnek hallgatóink, hanem gyakorlati feladatok megoldásával, interaktív előadások keretén belül kívánjuk kézzelfoghatóvá tenni a sokszor bonyolultnak tűnő elméleti ismeretanyagot. Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00572-2009.
Copyright (c) Civilszamadó
By Visualnet ----A portál a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával készült.